keskiviikko 10. toukokuuta 2023

Sata kirjoitusta hyvinvoinnista

Tämä on hyvinvointiblogini sadas kirjoitus. Kiitos, kun olet ollut mukana! Tarinan alkaessa ei useinkaan tiedä, miten pitkälle se kantaa. Niin nytkin. Pitää vain aloittaa. 

Vuosien varrella blogista on tullut oppimispäiväkirja omalla matkallani liikunta-alan työssä ja harrastuksissa. Itselle tärkeitä asioita on kertynyt monta. Jos niistä on ollut iloa ja hyötyä myös muille, olen siitä iloinen. Jos ei, niin ei haittaa, sillä kirjoittaminen on silti ollut mukavaa. Ei siis vain päämäärää vaan koko matka. 

Blogia voi lukea aihealueittain sivun oikean reunan valikosta, aikajärjestyksessä tai satunnaisesti selaillen. Voit myös hakea hakusanalla itseäsi kiinnostavia tekstejä. Etusivulle pääset takaisin aina sivun alareunan linkistä tai oikean reunan kuvasta.

Tänään 10.5. on Unelmien liikuntapäivä. Päivä on tarkoitettu kaikenlaiseen iloiseen liikkumiseen ja liikuntalajien kokeiluun meille ihan kaikille. 

Jos haluat tehdä jotakin niin tee. Aloita. Kokeile. Joskus se kantaa. Joskus ei, mutta opit silti muita arvokkaita asioita. Yksikään aloitus ei ole turha. Elämä on oppimista kaikille meille, jotka tutkiskelemme sitä uteliain mielin ja haluamme jakaa kokemuksiamme myös muille.

Liikunnan iloa ja hyvinvointia sinulle!