lauantai 27. elokuuta 2022

Kotijumppaa ja kehonhuoltoa

Entäpä jos tuntuu siltä, etteivät kuntosali tai jumppatunnit ole sinun juttusi? Ei ongelmaa! Kotonakin voi tehdä vaikka mitä. Kokosin tähän blogikirjoitukseen linkkejä youtube-videoihin, joista löytyy omia vinkkejäni kotijumppaan ja kehonhuoltoon. 

Hyviä kotijumppaan hankittavia välineitä ovat kuminauha ja käsipainot, joita löytyy urheiluvälinemyymälöistä, mutta myös ihan tavallisista marketeista. Kallein ei välttämättä ole paras. Olen tehnyt hyviä löytöjä milloin mistäkin, esimerkiksi Biltemasta ja Motonetistä. Kannattaa siis vertailla ja valita itselle sopivat välineet jo heti aluksi. Silloin tuntuu kivalta mennä treenailemaankin. 

Näillä kotijumpilla pääset hyvin alkuun. Varotuksen sananen: videot ovat kännykällä kuvattuja räpellyksiä, mutta liikkeet ovat hyviä ja valittu niin, että ne sopivat hyvin sekä kokeneille liikkujille että aloittelijoille. Harjoituksen raskautta voit itse säädellä esimerkiksi lisäämällä tai vähentämällä painoa ja vastusta tai tekemällä nopeammalla tahdilla enemmän toistoja.

Lihaskuntojumppa käsipainoilla

Lihaskuntojumppa kuminauhalla

Kehonhuoltoharjoitus

Nämä linkit löytyvät nyt myös blogin yläpalkin Kotijumppa-sivulta.

Mukavia kotitreenejä sinulle!