perjantai 1. tammikuuta 2021

Uusi vuosi ja uusi motivaatio?

Välillä on helppoa motivoida itsensä liikkeelle. Olen pohjimmiltani innoskas liikkuja, mutta aina sitä ei huomaa. Se on vähän niinkuin "bad hair day". Muuten kyllä, mutta ei. Juuri tänään ei. Ehkä ensi viikolla ja ihan varmasti sitten taas ensi kuussa, mutta juuri nythän on ihan liian kiire, liian väsy, liian kylmä, liian kuuma ja liikaa sitä ja tätä. 

Uuden vuoden vinkki: 
Mitä jos antaisit jonkun muun tehdä sen puolestasi?

Koronavuosi 2020 koetteli liikunta-alaa kovalla kädellä. Monelta yrittäjältä loppuivat hetkellisesti tulot eikä pandemian pitkittyessä tilanne korjaatunut vielä rajoitusten päätyttyäkään. Mitäpä, jos siis viimeistään omista koronapoteroista kaivautuessamme, antaisimmekin ammattilaisten motivoida meidät liikkeelle?

Päätin antaa Forever Online -verkkoliikunnan motivoida minut uuteen vuoteen. Liityin verkkopalvelun jäseneksi jo hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta ja päätin, että käyn viikottain ainakin tsekkaamassa tuntitarjonnan. Start small. Ei paineita, mutta sopivasti mahdollisuuksia. 

Vaikka teinkin siis ylipitkän ja nopeatempoisen työpäivän, kurkistin silti, miltä Forever Onlinen uudenvuoden Sh'Bam vaikuttaa. Kivaltahan se vaikutti. Helppo ja vauhdikas tanssitunti, jossa tanssitaan useita erilaisia tanssilajeja hiphopista lattareihin. Hetken kuluttua kävin hakemassa hikipyyhkeen ja juomapullon. Jazztanssin näyttävimmissä hypyissä meinasi tosin pienen jumppanurkkani tila loppua kesken, mutta iloinen tanssitunti pelasti päivän.

Tehdään yhdessä uudesta vuodesta 2021 hyvä vuosi. Sinulle, minulle ja suomalaisille yrittäjille, jotka kaipaavat juuri nyt tukeamme. Uudella motivaatiolla uuteen vuoteen! Tästä se lähtee.